Customer Service Representative

  • Function: Customer Service
  • Location: Antwerp, Belgium
  • Application Period: 06 April 2021 – 30 June 2021

Your future job

Niets is belangrijker voor een onderneming dan tevreden klanten. In het Airpower Service Center begrijpen we dat maar al te goed. Als customer service representative speel je dan ook een belangrijke rol in de supply chain. Je helpt klanten snel en efficiënt: first time right! In eerste instantie help je klanten met hun vragen en hun orders, maar er komt nog meer bij kijken. Ook de manier waarop je dat doet, vinden we belangrijk. Je bent het sympathieke klankbord, de adviseur die actief luistert en die steeds de beste oplossing aanreikt voor de klant. 

Iets voor jou? Let’s talk!  

Functieomschrijving 

Als customer service representative ben je verantwoordelijk voor een aantal landen in ons wereldwijde netwerk van customer centers; je biedt hen logistieke ondersteuning voor hun orders. Dit houdt in dat je de klantenorders binnen je portefeuille beheerst met als doel een zo optimaal mogelijke leverservice te garanderen. Je beantwoordt vragen van klanten met betrekking tot het boeken van orders, levertijden, breakdown orders,... 
Daarnaast stuur en train je jouw contactpersonen en wijs je hen erop om gebruik te maken van de aangeboden informatiesystemen.  

Communicatie is van groot belang in deze functie; als customer service representative ben je graag en dagelijks in contact met verschillende afdelingen binnen het Airpower Service Center: collega’s uit het magazijn, het inventory team, het shipping team, technische mensen van onze service divisie, IT,...  

Aangezien je het eerste aanspreekpunt bent voor de logistieke flow van spare parts, heb je een sleutelfunctie om met deze afdelingen vlot te kunnen samenwerken. Je leidt onze klanten dan ook moeiteloos naar andere contactpersonen binnen onze organisatie. 

Behalve de operationele verantwoordelijkheden, heb je ook de interesse en analytische bekwaamheden om betrokken te zijn bij kleinere logistieke en systeem projecten, gelinkt aan customer service. 

Jouw profiel 

Customer service is an attitude, not a department! Het spreekt voor zich dat een klantgerichte ingesteldheid een plus is voor deze functie: je communicatieve vaardigheden zijn dan ook één van je belangrijkste talenten. Daarnaast ben je gedreven en enthousiast en is elke klantenvraag een uitdaging voor je. Je bent stressbestendig en houdt van een gezonde druk van de klant; je weet jouw assertiviteit dan ook op een doelgerichte manier te gebruiken. 

Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer; bereid om bij te dragen tot het bevorderen van de teamspirit. Je voelt je dus als een vis in het water in een team. Samenwerken en samen resultaten behalen, daar haal jij voldoening uit.  

Je biedt een professionele en kwalitatieve service en volgt jouw klantenportefeuille persoonlijk en autonoom op. Je voelt je verantwoordelijk voor je landen, bent gedreven en hebt zin voor initiatief.  
Je bent in staat leveringsvertragingen en andere lastige boodschappen op een correcte en positieve manier naar de klant over te brengen. Je leeft mee als het even tegenzit en zoekt mét de klant naar gepaste oplossingen. 

Daarnaast heb je het analytische vermogen en de interesse om betrokken te zijn bij bepaalde kleinere logistieke projecten als ondersteuning en verbetering van customer service.  

Je hebt potentieel en ambitie om ook op lange termijn je loopbaan binnen een logistieke omgeving verder te ontwikkelen.  

Ervaring 

Ervaring in een contactfunctie binnen een logistieke omgeving is een plus.  

Opleiding/kennis 

- Je bent hoger geschoold in een bedrijfseconomische of logistieke richting (of gelijkwaardig door ervaring).  
- Je communiceert vlot en professioneel in het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans en het Duits is een meerwaarde; andere talen zijn een pluspunt. 
- Ervaring met Outlook, Excel en Word zijn een noodzaak. 

- Kennis van/ervaring met power BI, SAP en/of SQL zijn een plus. 

Start a journey of endless opportunities
At Atlas Copco we believe in challenging the status quo, always looking for a better way.  Our leading-edge technology and great ideas enable us to innovate for the future.
We believe that passionate people make it happen. You are a brand ambassador and our face towards our customers. With us you drive your own professional journey and you are empowered to act.
We offer  a wide range of interesting job roles and many opportunities to grow. This is where it begins –  Join us at the Home of Industrial Ideas.


Quick apply now Apply now